Rendszeres olvasók

2007. november 9., péntek

Kazántól a szuprvízióig(ajánlás)

Ismerd meg egy sikeres életpálya minden megállóját, az összes sikert, amely övezte e zseniális elme feltörekvő ambiciózusságát.
A gigászi életmű-regény bepillantást enged nyerni egy zseni sokszor meg-nemértett gondolatvilágába. Megvillannak a karrierépítés stratégiai elemei, amelyek sok esetben Diogenészi cinizmust sejtető motívumokkal gazdagítják az egyébként is színes olvasnivalót. Az ostobaság és tehetetlenség harmóniája kiváló képet fest főhősünk törekvéseinek szélmalomharcáról. A megpróbáltatások széles skálája önti drámai köntösbe az egyébként groteszk komikumot. Az olvasó várakozás feletti élményekben vehet részt a fordulatoktól mentes kalandok olvasása közben. A drámát fokozza az állandó megfelelési kényszer, melyet főhősünk képtelen feldolgozni az idők folyamán. Cselekmények glédája alakít ki zilált, és olykor megoldhatatlannak bizonyuló, azonban autentikus pillanatképeket.
A meg nem érthető ember, küzdelme folyamatos impressziót varázsol azok számára, akik nem csupán hányaveti módon kísérik nyomon e hatalmas intellektus szerepeit.

Nincsenek megjegyzések: